Kontakt

mailto: info@kaksmulan.se

Vill ni nå mig per post eller telefon så kontakta mig via mail så skickar jag mina kontaktuppgifter.

Har ni några frågor eller annat så lägg dem som en kommentar till denna sida så ska jag svara så snart jag kan.

Alla bilder på bloggen är mina egna om inte annat anges. Vill ni låna en bild så hör av er till info@kaksmulan.se

Print Friendly, PDF & Email

13 svar på ”Kontakt

 1. Hej Gumman!

  Nu har jag äntligen hittat till Kaksmulan!
  Gu vad gott du gör! Blir jätteinspirerad!

  Ses på LÖRDAG!!
  kram

 2. Hej där!

  Vilken fantastisk hemsida du har gjort, har bara varit inne och tittat litegrann och redan hittat massor av godsaker.
  Lagt till dig i mina favoriter så det lär bli fler besök.

  Kram

 3. Hej Nettan,
  & Tack för dina gulliga ord, de värmer! Jätteroligt att du gillar den och alltid skoj om man kan inspirera med lite recept också. Du får bli försökskanin till lite nya recept när ni kommer till sommaren. Det ser vi fram emot!!! Jättekram

 4. Hej, det ska jag gärna göra, men det kanske inte blir denna veckan. Tack för att du tittat in på min blogg. Ha en fin dag

 5. Hej!
  Åh vilken härlig hemsida! Jag bor med min familj uppe i Sudbury (ca 4h norr om Toronto) sedan lite över 3 år. Pga mycket jobb så har min inspiration och motivation att laga mat och baka varit näst intill lika med noll….jag som alltid experimenterat mycket med mat och verkligen älskade att baka! Men nu tänkte jag försöka komma tillbaka till mitt vanliga jag – och din hemsida är en inspiration!!!

  Nu ser jag fram emot att prova på dina recept!
  Kram,
  Marie

 6. Hej Marie,
  Kul att höra ifrån en annan Svensk Canadick ;). Vad roligt att jag kan inspirera lite! Finns inget roligare än att baka och till skillnad mot dig så har jag ju (som synes) haft gott om tid till det här i Kanada. Får väl se hur det blir när vi flyttar ”hem” till Sverige till sommaren… Hoppas du får tillbaka din motivation för det är ju faktiskt härlig avkoppling också att baka. Hör gärna av dig om du testar något recept eller om du har vägarna förbi Oakville någon gång så bjuder jag på en fika ;).
  Kram Gun

 7. Hej,

  Vad fina, inspirerande inlägg du har på din sida.
  Jag såg din bild med olika tårtfat och undrar vart man kan köpa ett sådant tårtfat med det svart/prickiga bandet i?

  Ha en skön sommar…

  Malin

 8. Tack snälla du för dina vänliga ord. Visst är tårtfatet fint! min favorit det är köpt i Kanada men kanske, kanske de kommer att finnas till försäljning i Sverige så småningom 😉
  Ha en härlig sommar du med
  Gun

 9. Hittade precis till din sida genom en sökning på Butternut squash soppa. Vilken härlig sida du har, hit kommer jag att återkomma! Trevlig helg.

 10. Hej Maria, Tack snälla du för din gulliga kommentar du är så välkommen tillbaka, ofta ;). Hoppas det blev en Butternut squash soppa, det är så gott!

 11. Hej!
  Råkade hitta din hemsida när jag sökte på biscotti för ett tag sedan och är helt förälskad. Som matlagningsglad 18åring har detta blivit rena bibeln! Min vänner vill alltid komma över och ta del av de nya recept jag testat.
  Så fortsätt!

 12. Hej Emy, TACK så jättemycket för dina vänliga ord!! Om du visste vad de värmer, det är så roligt att kunna inspirera!! Säg gärna till om det är något speciellt du vill se på Kaksmulan.
  Kram Gun/Kaksmulan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *