GLAD PÅSK önskar Kaksmulan!!!

GLAD PÅSK på er! Hoppas ni har det härligt och njuter av vårsolen. Här blev det nästan sommar för ett par dagar med sol och 26 grader igår. Vi passade på att tjuvstarta vår påsk igår och hade lite goda vänner över på en liten påskbuffé. Köpte en ELLE mat & vin när jag var i Sverige och blev så inspirerad av deras påskbuffé se den här så jag gjorde nästan hela buffén med lite tillägg och ändringar..la till en chevre paj med aprikoser från samma tidning som var jättegod och även mangosalsan var en klar succe. Till dessert blev det en variant på min frusna cheesecake med lite extra rivet citronskal,en nypa saffran och lite gul färg och dekorerad med björnbär. Hann inte ta kort på den men det blev lite kakor, maränger och godis kvar till en liten fika i solskenet idag.

Ikväll blir det grillade lammkotletter med resten av potatissalladen och sparris till. Kotletterna marinerar jag i honung, soya, vitök, olja och salt svartpeppar och mynta.

Ha nu en god fortsättning på påsken och njut av våren!!


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *