Canada Day imorgon.

Canada day Cupcake från Flickan & Kakorna

Äntligen sommarlov! Inga flera lunchboxar på över två månader, härligt. Men min stackars ”lilla smula” fick bara fira sommarlov i två timmar innan hon blev sjuk med feber och kräk ;( usch inte roligt! Men hon mår i alla fall lite bättre idag så jag hoppas hon snart är ”up and running” igen. Imorgon firar vi Canda Day här, och så lustigt att jag tittade in hos den mysiga bloggen Flickan & kakorna och hon hade helt ovetande om hur rätt ute hon var bakat dessa jättefina Canada Cupcakes. Själv har jag lite svårt att hinna med att prova på några nya recept med en liten tjej som helst vill att jag ska sitta och läsa för henne hela tiden 😉 Men jag ska försöka få till lite goda kladdkake muffins/cupcakes till vårt lilla Canada day firande imorgon. Sedan är det dags att börja packa för på lördag bär det av till Vilda Västern (Canadas Västkust) 😉

Ha det gott i sommarvädret!

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Canada Day imorgon.

  1. Tack för att du uppmärksammade att tryckfelsnisse skrivit fel mått i brödreceptet hos oss, så klart det ska vara liter och inte dl… snacka om svårknådad deg:)
    Hoppas tjejen din snart kryat på sej!

  2. Anki, Inget att tacka för det hade nog blivit lite väl svårknådat annars som du säger 😉 Ska testa att baka detta bröd när jag kommer hem igen. Ha det härligt i sommarvärmen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *