Oscars burger supreme.

Oscars burgers supreme

När vi var iväg på semester så hamnade vi en dag till lunch på ett ställe ”in the middle of nowhere”, Blue River. På en liten vägkrog där åt vi otroligt goda hamburgare. Jag tyckte min laxburgare var bland de godaste burgare jag smakat men Oscar som är en meatetarian(enligt honom själv) valde en hamburgare utan allt grönt men med allt extra vilket var blue cheese, bacon och champinjoner. Denna burgare var tydligen något alldeles speciellt för han har pratat om den nästan dagligen 😉 Härom kvällen grillade vi sliders/mini burgare och Oscar beställde givetvis sin Oscar supreme. Gott var det!

Blanda 500 g fin oxfärs med någon msk god bbq sås, lite grovmalen mixad peppar, salt, en pressad vitlöksklyfta och ett ägg. Gör små miniburgare. Lägg på en bit blue cheese på slutet av grillningen och toppa med stekta champinjoner och bacon. Jag valde trots sonens protester att även lägga på lite sallad, tomat och lök och en klick hemgjord dressing. Dressing gör jag av 50/50 majonäs och sour cream, chilli sås, lite bostongurka, salt & vitlökspeppar.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Oscars burger supreme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *