Award, gäster och äpplepannkakor.

Yippie, jag har fått en Beautiful Blogger award till!  Tack snälla Frida på den jättefina bloggen Fridas Kök där ni hittar massor av godsaker, en varning bara…man blir hungrig 😉 Nu var det ju inte så länge sedan jag fick en likadan award så istället för att nominera 7 nya bloggar ska jag se till att uppdatera min länklista för jag har upptäckt att det är en massa fina bloggar att lägga till där. Hittar nya bloggar varje dag, tänk att det finns ett sånt intresse för mat och bak det är helt underbart tycker jag. Igår fick vi besök från Sverige av familjen Ullbrandt som ska stanna hos oss i 10 dagar, jättemysigt. Massor av god mat och dryck lär det bli igen men kanske lite si och så med bloggandet men lite inlägg lovar jag att hinna med emellanåt. Igår innan de kom blev det på barnens begäran pannkakor och plättar till lunch. Gjorde en liten variant med äppleskivor, kanel och socker som vi åt med vispgrädde och björnbärssylt. Jag la bara i en tunn äppleskiva i pannan innan jag hällde på pannkaksmeten, enkelt och jättegott!

Idag blev det en grekmiddag, vilket passade bra i värmen. Fetaostfyllda köttfärsbiffar, tzatziki, vinbladsdolmar, klyftpotatis, grillad halloumiost (gnisselost) och så en underbar variant på grekisk sallad med vattenmelon, rödlök, fetaost, hackad persilja, och oregano. Gott och fräscht i sommarvärmen.

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Award, gäster och äpplepannkakor.

  1. Låter så gott!!
    Gillar mycket grekisk sallad med vattenmelon riktig fräscht och gott med sommar tid 😉

  2. Vilket bra tips med äpplet i pannkakan, har provat med blåbär i men äpple är ju ”lite” billigare…
    Visst är det kul och inspirerande med alla matbloggare, att det finns så många recept i världen, härligt för alla oss matälskare!

  3. Linda och Anki, tack! Det var jättegott med äppleskivor, testa det gärna med lite kanel och socker.
    Sana, tack! håller med vattenmelon är toppen fräscht på sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *