De bidde ingen köttgryta..

Nej, av min utlovade mustiga köttgryta blev det intet. Jag hamnade i sängen med en ruggig migrän istället. Usch och fy i två dagar höll den i sig så mat ville jag varken se eller äta. Men desto skönare var det att vakna i morse och må bra! Huvudvärken var som bortblåst och jag var utsövd som aldrig förr ;). Nu ligger jag lite efter med förberedelserna inför lördagens catering men det ska nog lösa sig det med. Ett par nya söta baby converse står i alla fall klara på köksbänken och tårtbottnar och muffins har jag hunnit baka idag. Var tvungen att fira mitt tillfrisknande med en god torsdags middag så det blev en rostbiff med råstekt potatis, bönor och ett gott blue cheese smör. Några recept på det tror jag inte behövs. Köttbiten klappade jag in lite med goda kryddar och lät gå på 150 grader till 60 graders innertemp för ett medium stekt kött. Till smöret blandade jag lika delar smör och ädelost. Några hela champinjoner och cocktailtomater fick följa med i pannan en stund. Blev en riktigt torsdagsfest och jag hade hjälp av en väldigt söt liten kocka att lägga upp maten, Sveriges mästerkock 2021 kanske ;).
Imorgon blir det till att göra klart tårtor och cupcakes till helgens babyshower. Vad mysigt det är föresten med babyshower, det har väl börjat komma lite smått även i Sverige. Här är det lite olika om man har det före (oftast) eller efter babyn är född. Man lämnar sina presenter, äter och dricker gott och har lite lagom fåniga lekar och tävlingar. Helt klart något att ta efter.

Print Friendly, PDF & Email

3 svar på ”De bidde ingen köttgryta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *