Trevlig lördag och lat söndag.

Paella

Efter gårdagens babyshower ”catering”  var det skönt att få komma hem till goda vänner på middag istället för att ställa sig i köket igen. Vi blev bjudna på goda små crostinis med getost, en väldigt god räkröra (som jag ska be om receptet på) och lite god korvar och oliver mm som förätt. Sedan blev det en jättegod paella, något som det var väldigt länge sedan jag gjorde, men vad gott det är! Tyvärr glömde jag som vanligt kameran hemma så det blev en riktigt dålig mobilbild som får pryda detta inlägg. Till dessert bjöds det på en vansinnigt god hemgjord glass med smak av kaffe och krossad daim mmmm (återkommer med recept). En massa gott rödvin, trevligt sällskap och ett underhållande spel gjorde ju inte kvällen sämre ;).
I morse bjöd min käre man på brunch med äggröra, bacon, korv och nybakt bröd (från bageriet visserligen) och färskpressad apelsinjuice, underbart! Så skulle man ha det varje helg. Vår söndag bjöd också på ett strålande väder så vi åkte iväg till en pulkabacke och njöt av sol och snö och massa frisk luft. Sen lördagskväll och massa frisk luft kan bara resultera i en sak…man fastnar i soffan. Så kvällens middag blev Mammas pizza (och då syftar jag inte på mig som mamma ;)) utan pizza delivery, skönt ibland och gott smakade det.
Imorgon är barnen lediga från skolan så jag tror minsann att jag och lilltjejen ska ta och baka något riktigt gott.
Ha en härlig vecka!

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Trevlig lördag och lat söndag.

  1. Ja, så här skulle helgerna alltid se ut! Paella det var länge sedan, säkert senast på någon semester på Kanarieöarna för alldeles för länge sedan…

  2. Anki & Håkan; ja det var en härlig helg, skulle lätt kunna bli en vana.
    Emmy; Visst skulle de.. 😉 Paella är ju faktiskt jättegott men som sagt det var länge sedan.
    Erika; testa, det är ju en perfekt och god bjudrätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *