Dags för lite julgodis.

 Visst börjar man bli lite sugen på julgodis också, nu när första Advent står för dörren och huset börjar bli riktigt juligt. Förra året hade vi Glöggparty med våra Kanadensiska vänner denna helgen. Det blev en liten tradition under åren vi bodde i Kanada och jag tror minsann att de saknar den svenska glöggen och alla svenska godsaker…. precis som vi saknar dem. Hur som, idag har vi förberett Bounti godis och chokladbollar som står i kylen och väntar på att bli tillfixade. Tills dess får ni hålla tillgodo med lite av fjolårets godsaker. Ha en trevlig helg alla!!

Gloggfestgloggfest2gloggfest3

 

gloggfest4gloggfest5gloggfest6

 

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Dags för lite julgodis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *