Äntligen, Kaksmulan webshop har öppnat!!!

Ja, efter mycket strul och förseningar så är det äntligen dags att slå upp portarna till Kaksmulans webshop!

Till en början kommer ni att hitta underbara vintage inspirerade förkläden, grytlappar, diskhandskar mm från Jessie Steele och Carolyns Kitchen men så småningom kommer det att komma in mera artiklar, allt med anknytning till köket för mitt motto är helt enkelt –Bring some glamour into your kitchen!

Det är precis vad jag tycker att ni ska göra. Det är ju dessutom perfekta julklappar till alla som gillar att pyssla i köket.

Tävling!

För att fira att jag äntligen har öppnat så vill jag givetvis lotta ut ett fint förkläde bland mina läsare.

För att vara med och tävla vill jag att ni tittar in i butiken och skriver en kommentar här på bloggen om vilket som är er favorit.
För dubbla vinstchanser så går ni in och gillar Kaksmulan webshop på facebook, skriv det i er kommentar här.

Tävlingen pågår till och med söndag den 18:e.

Vill några av er kanske vara så gulliga att ni tipsar/länkar om min nya butik på er blogg så maila mig så får ni en rabattkod att använda vid köp på Kaksmulan.webshop.

Har ni några andra synpunkter eller idéer på vad ni skulle vilja hitta på Kaksmulan webshop så maila mig gärna på info@kaksmulan.se.

Välkomna till butiken!!

Print Friendly, PDF & Email

30 svar på ”Äntligen, Kaksmulan webshop har öppnat!!!

 1. Åååh, vilken härlig webshop du startat upp, vad roligt att den är igång <3 Jag ÄLSKAR förkläden så jag är som tokig i alla de underbara du har där! Speciellt Cherry cupcakeförklädet tror jag… Men jag gillar Dorothyförklädet jättemycket också! Och alla andra, men jag ska hålla tyst nu 😉 Jag ska HELT klart gilla dig på facebook också <3

 2. Vad roligt att du öppnat en webshop! Den var super fin och jag vill ha typ allt så det kommer bli dyrt för mig..haha.
  Av förkläderna gillade jag bäst rock and roll svart och rosa..
  Massa Kramar Cattis

 3. Hej! Jag har gillat och delat. Gillar cupcake pyjamas. Lycka till med butiken! 🙂

 4. Självklart söta du kan jag länka din sida. Jag älskar allt med bloggkärlek och länkkärlek hihi! Du kan se inlägget senare ikväll!
  Massa kramar och JÄTTE kul att du har startat en webshop!

 5. Underbara förkläden! Jag vill ha allihop! 🙂 Men efter en stunds fundering blev det Red & white Polka dot Förkläde. (Maken tyckte att jag skulle använda det när jag lagade mat…utan något under..) ;-D
  Jag har gillat på Facebook som Lotta Claesson fd Wiberg.
  Blev så förtjust i dina förkläden mm så jag har lagt en bild med länk + ett inlägg om shopen på min blogg.
  http://lottaochlivet.blogspot.com/2011/12/forkladen-hos-kaksmulan.html

 6. Wihoo! Vilken fin webshop! Jag kommer absolut lägga upp en länk imorgon på bloggen när jag kommer åt min dator. Gillar på FB gör jag såklart.
  Förklädet Dorothy i svart och vitt är kärlek vid första ögonkastet. Har jag inte turen att vinna, så kommer det ändå bli mitt 😉

 7. Grattis till din nyöppnade butik! Vad mycket kul det fanns i den och jag skulle kunna tänka mig en av varje förkläde hehe 🙂 Men förutom de snygga förkläderna så blev jag jättekär i grytlappen blue cherry cupcake =)

 8. Ah vilken underbar shop!! Grattis!

  Sweetheart Förkläde och Dorothy Förkläde blev mins karlekar vid forsta ogonkastet. Dom ar sa otroligt fina, skulle kunna anvanda dom som klanningar. Aldrig har det varit sa roligt att bara ett forklade 🙂

 9. Åh vad kul, vilken överaskning! Lycka till med din webbshop i framtiden! Vilka underbara grejer, jag skulle vilja ha allt! Jag har aldrig i mitt liv sett så fina förkläden förrut!!!! Min favorit är rock n roll förklädet i rosa leopard! Det skulle jag vilja rocka loss med i köket! Jag gillar dig på facebook och kommer självklart skriva ett inlägg om din fina webshop för det finns nog många läsare som inte handlat färdigt alla julklappar ännu:) KRAM Ann-Sofi

 10. Så himla kul, ett stort grattis säger vi båda till dej! Absolut gillar vi dej o din shop på FB. Vad gäller förklädena så ser Håkan sig själv helst i Cream&Black Damask när det görs korv eller rullsylta i köket!
  För Ankis del är Dorothy den absoluta favoriten (även om Håkan i C&B hade varit en underbar syn att se!)

  Länka kan vi såklart absolut tänka oss att göra och det kommer inom kort!
  Kram, Mårtenssons

 11. Tårt palatset gillar på fb

  har bloggat o din wedshop innan. om den rååå snygga pyjamasen

  nu chansar jag att vinna e super läckert förkläde
  så kanske killen min kan sluta klaga på att mina kläder blir fyllda av deg semt osv ha ha

 12. Fanns så mycket snyggt och roligt, så riktigt svårt att bestämma sig! men denna tävling var någon jag verkligen fastnade för! Min mamma grisar alltid när hon lagar mat eller bakar, och ändå har hon inte skaffat ett förkläde, så skulle vara kul att överraska henne med ett! 🙂
  Café toile, är absolut hennes stil! :))
  har gillat på facebook också: Erika Leijon! Håller tummar och tår och hoppas på tuur! 🙂

 13. 1.Jag är gärna med,min favorit är Sweetheart Förkläde.

  2.gillat Kaksmulan webshop på fb med namn Lili Ying.

  Hoppas på tur!

 14. Vilka snygga förkläden! Något jag verkligen skulle vilja vinna och ha på mig i mitt nya kök! Fastnade starkt för Dorothy Förkläde.

  Grattis till succés i affärslivet 🙂

 15. Pingback: Julbord med massor av godsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *