Meatless Tuesday.

Vegetarisk snabbpizza

Ja nu verkar det som om bloggen funkar igen. Förstår inte vad som hände med gårdagens inlägg. Men, men, teknikens under… nu verkar det fungera igen i alla fall. Idag körde vi en meatless tuesday med Tastelines matkasse. Det var en grönsakspizza på mexpita botten med röd pesto som sås. Förvånansvärt gott tyckte jag, barnen och mannen tyckte det var helt ok (om man petade bort lite grönsaker i vissa fall). Fast de fuskade och värmde upp lite köttbullsrester och åt vid sidan av. Ja några vegetarianer lär det aldrig bli av dem ;). Vill ni laga en snabb och helt ok grönsakspizza så hittar ni receptet här. Ha det gott!

Print Friendly, PDF & Email

6 svar på ”Meatless Tuesday.

 1. Den där pizzan såg alldeles för liten ut i min smak;) Men tillräckligt stor för att jag ska bli hungrig!
  Jag försöker äta en veg måltid i veckan men det där går i perioder, ibland är man för lat och har svårt med inspirationen så det blir det gamla vanliga när man handlar.

 2. Den var för liten, jag åt två stycken ;). Jag tycker det är helt ok och riktigt gott med veg. men övriga familje medlemmar är mera köttoganer så det är svårt att få i dem.

 3. Vilka fuskisar:) Men det är väl ok att bara ge det ett försök i alla fall.
  Vegetarisk pizza har vi inte alls tänkt på till våra veg.middagar, bra tips där!

 4. Pizzan ser mycket god ut i alla fall,men jag kan tänka mig att jag skulle tycka att det blir för mycket botten. Just när det gäller pizza så gillar jag många av de vegetariska varianterna. Annars är vi dåliga på att äta vegetariskt, även om jag försöker bli bättre på att laga det.

 5. Spännande med matkasse, har funderat på det ett tag men inte kommit mig för.. Jag går så mkt påpassion och ”det här har jag lust att laga” att jag inte vet om det skulle fungera för mig. Kram Mary

 6. Mårtensson: visst är de fuskisar men bättre lite grönt än inget alls ;).
  Emmy; De var faktiskt mycket bättre än väntat, bröden kändes torra och trista men blev helt ok med den röda peston på. Samma här det är bara jag som gillar vegetariska alternativ ibland.
  Mary; Håller helt med dig, det är svårt att hålla sig till en fast meny men å andra sidan så funkar det allt ibland och man måste ju inte följa skaviskt. Man kan ju använda igredienserna till något annat eller byta dagar. Men inget jag vill göra jämnt men någon gång ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *