En skön lördag.

Steak sandwich

Vad glad jag var i morse, att jag inte bodde i Stockholm med omnejd och vaknade upp till snökaos. Jag kan lova er att efter den dagen jag hade igår (ja, det var sannerligen fredagen den 13:e) så hade jag garanterat gått i ide och inte kommit fram förren till midsommar om det varit snö här idag.. Nu var det inte det utan det blev en riktigt skön vårdag istället. Vi har städat och fixat både inne och ute och ikväll så var mina älsklingsbarn och man så gulliga att de åkte iväg och handlade och sedan jagade iväg mig från köket och fixade middag. Det var sonen som föreslagit steak sandwich med grillat kött. Det blev en grillad oxytterfilé på grillat vitlöksbröd, sallad och pommes och Lohmanders Bea till, mums vad gott!! Rödvinet var också en riktig trevlig bekantskap, ett Malbec vin med namn Tapiz (fast där var inte barnen inblandade ;)) Nu längtar jag efter att krypa ned i den nybäddade sängen som doftar underbart av soltorkade lakan, en riktig lyxkväll!

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”En skön lördag.

  1. Låter härligt med en lugn och skön lördag, och aldrig fel att bli serverad färdig middag =) Själv jobbade jag igår men ser fram emot en lååång söndag idag.

    Fortsatt skön helg!

  2. Visst var det helt underbart väder här nere, både igår och idag! Riktiga gulddagar:)
    Vinet har vi också provat och det gillades, helt i vår smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *