Köttfärsfyllt bröd.

Köttfärsfyllt bröd

Ibland är det helt hopplöst det där med matinspirationen. Jag brukar oftast tycka det är ganska lätt och roligt att tänka ut vad man ska ha till middag men så är det inte just nu. Kan ha att göra med att det bara är jag och barnen hemma i veckan eller att jag har drabbats av någon extrem vårtrötthet som gör att jag helst skulle vilja lägga mig och sova lagom till middagsdags. Hur som äta bör man… Idag hittade jag ett paket köttfärsröra i frysen och eftersom jag inte var pasta sugen så fick det bli ett fyllt bröd istället. Det var många år sedan men det är ju faktiskt jättegott. Med lite god sallad på sidan av så var blev man mätt och nöjd idag med. Nu har det börjat regna här men jag håller tummarna för att den utlovade ryssvärmen hittar till Skåne snart.

Köttfärsfyllt bröd

En baguette eller liknande
Köttfärsröra som gärna får vara lite fastare, jag tillsatte lite extra vitlök och färsk basilika till min röra.
Mozzarella ost
Dela brödet på längden och gröp ur det. Fyll med köttfärsröra och riv på ordentligt med mozzarellaost. Gratinera i 200 grader tills osten smält och fått lite färg. Servera med en god sallad.

Print Friendly, PDF & Email

3 svar på ”Köttfärsfyllt bröd.

  1. Låter väl inte alls dumt, inte alls faktiskt!
    Vi brukar oftast göra ett recept med tonfiskröra som vi använt oss av i evigheter (receptet alltså).

    Hoppas matinspirationen infinner sej igen och att tröttheten ger med sej.

  2. Anki&Håkan; En gammal klassiker och tonfisk är inte dumt heller.
    Amy; Funkar helt klart lika bra med quornfärs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *