Grillmiddag i kvällssolen

Köttfärsspett med sallad och pitabröd.


Åh vad skönt det är!! Soligt och varmt och faktiskt inte så blåsigt idag.  Man måste ju passa på att suga ut det gottaste av dessa dagar. Ikväll blev det premiär middag i solskenet.  Lunch och fika har det blivit några gånger men på kvällen har det varit lite småkyligt, men ikväll passade vi på. Så gott och allting smakar ju så mycket bättre ute i solskenet. Något direkt recept har jag inte att bjuda på men vad vi åt var detta;
Köttfärsspett av nötfärs som jag kryddat med vitlök, spiskummin, sambal olek, salt och peppar fick samsas med lite haloumi ost på grillen. Till detta hade vi sallad, gurka, tomater, rödlök, fetaost, kikärtor, majs och oliver och så lite tzatziki och chipotlesalsa och varma pitabröd.
Imorgon ska jag åka till Göteborg och gå på kokboks release party. Det är Jennie Benjaminsson med bloggen och boken Kalasgott som har sitt release party för sin nya kokbok och jag hade turen att få en inbjudan det ska bli jättekul. Boken har jag redan köpt och den är full av goda och lockande recept så den kan jag varmt rekommendera. Jag lovar att berätta mera om detta när jag är tillbaka igen.

 

Print Friendly, PDF & Email

6 svar på ”Grillmiddag i kvällssolen

  1. Jahaja, så det är till att frottera sig med kändisar då? 🙂 Hoppas du får en riktigt härlig dag, spännande att få vara med! Ser fram mot en rapport gör vi.

  2. Så härligt med grillat och ack så gott. Har ju redan tidigare bett om en rapport.. och följt Kalasgott har jag på hennes blogg så ni kommer att få mycket mumsigt i er… det kan jag lova! 😉

  3. Anki och Håkan; Jaja men här ska det frotteras 😉 eller ätas kanske mer är min grej 😉
    Amy; Jo jag har ju också spanat in ad hon hållit på att laga de senaste dagarna, mycket gott gottt och kameran är laddad så rapport utlovas.

  4. Ja men vad är det som gör att mat smakar så bra utomhus? Är det solen eller den friska luften?

    Hoppas du hade en trevlig vistelse i Göteborg och att staden visade sig från sin bästa sida 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *