Bloggare IRL, indiskt och Buffé.

Ett litet smakprov av vad som bjöds på vår indiska meny

Vilken helg jag haft!! Jag har varit på bloggträff med ett gäng underbara bloggare i Värnamo. Fina Amy hade tagit initiativet till träffen och tillsammans med Emmy och Helena hade hon inte bara lyckats arrangera en fantastisk matlagardag utan som grädde på moset lyckats få dit tidningen Buffés chefredaktör. Eftersom Amy allt som oftast lockar och inspirerar med indisk mat på sin blogg så var vi flera som hade önskemål om att få lära oss lite mera om indisk matlagning. Vi samlades alltså ett gäng glada, förväntansfulla och supertaggade matbloggare och fick laga underbart god mat tillsammans efter Amys recept. Tidningen Buffe som de hade lockat dit fotade och var med under hela dagen. Så spännande att få vara med ”bakom kulisserna” i ett matreportage. Inte utan att det blev lite komiskt när alla kameror åkte fram och till slut började vi ta kort på själv fotograferingen istället (skämdes inte så lite när jag plockade fram min mobilkamera ;( nu måste det bli en ny kamera).  

Fotografering av matfotografering..

Ni hittar fler fina bilder inne på de andras bloggar och sedan får ni ju se mera i reportaget som kommer i septembernumret av tidningen Buffé.  Där kommer ni även att få alla recept och de kan jag lova er att ni inte vill missa, jag lovar att påminna när det är dags. Så kul att få umgås med dessa härliga människor under en helg och jag är jättetacksam att jag fick vara med på detta. Ett stort tack till Amy igen för allt du fixat och ordnat helt otroligt trevligt för oss, tack till Emmy och Helena som varit med och planerat och fixat (Emmy som försåg oss med en god Remsan drink när den behövdes som bäst) 

Remsan drinkar

till Anki och Håkan för trevligt resesällskap och till alla övriga för fantastiskt trevligt sällskap. Ser fram emot nästa gång, bamsekramar till er alla! Amy, Helena och Olof, Emmy, Anki och Håkan, Sofie, Kim och Sofia.

Print Friendly, PDF & Email

12 svar på ”Bloggare IRL, indiskt och Buffé.

 1. Ja vad roligt det var så kul ser fram emot nästa gång : ) Tack än en gång för den fina presenten : ) kramar Sofia

 2. Åh,k tack själv! En sådan rolig helg vi fick tillsammans! Det var verkligen otroligt härligt att få träffa alla i verkligeheten. Tack för den fina presenten också. Kraaaaaam.

 3. Tack själv för både kaffe och så fin present, den har fått en hedersplats i köket. I sommar kommer vi, var så säker, så fort solen skiner och det tillåts att cykla så kommer vi med tåget!

  Kramar till dej från oss.

 4. Matbloggsträffsrus, där slog Sofie huvudet på spiken! Fantastiskt bra hade vi det! Kul att ses, och tack för den zebriga presenten.
  Stor kram

 5. Amy; Det är vi som ska tacka. Ja det var ett slitande med de slöa knivarna i köket ;). Vi ses garanterat snart och du är alltid välkommen när du har vägarna om Malmö.

 6. Kim; Visst är det huvudet på spiken 😉 Ruset har knappt lagt sig än, fortfarande lite löjligt småleende så fort jag tänker på helgen.

 7. Lotta; Nästa gång ÄR du med och rusar ;). Kram
  Anki och Håkan; Det var så lite så, kul att lappen kom till pass ;). Vi ses snart på åkern. Kram på er
  Emmy; Det var verkligen helt toppen. Konstig känska när det känns som gamla vänner fast man aldrig setts IRL- Kram
  Sofia; Det var så lite så, längtar redan till nästa gång. Kram

 8. Pingback: Kolla in tidningen Buffé idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *