Fotbollsburgare men vad hjälpte det…

EM burgare

Ja , nu är det ju redan ett par dagar sedan men hann inte lägga in något under helgen då vi varit på resande fot. I fredags laddade vi ordentligt inför matchen. En riktig god fotbollsburgare med massa godsaker satte vi i oss, men vad hjälpte det ;(. Men jag säger som förra gången man får ju passa på att äta chips dricka öl och umgås med grannarna. Ett tag var det ju riktigt positivt också, det skreks och tjoades så man var hes i lördags. Men nu känns det som om resten av fotbollen kan kvitta, större än så är inte mitt intresse.
Då var burgarna mer intressanta. Jag hittade färdiga burgare på Lidl, och trots att jag lovat att inte köpa något mer ”halvfabrikat” slog jag till. Dessa var inte alls kryddade utan helt naturella 100% nötkött och det som gjorde att jag testade var att de innehöll 10% rökt högrev. Riktigt goda faktiskt så de kan jag rekommendera. Det enda man får tänka på är att krydda på dem lite extra då färsen är helt naturell och kryddorna bara hamnar på utsidan. Burgarna fick sällskap av sallad, tomater, rödlök, avokado, ugnsrostad seranosinka och en röra på gorgonzola och cream fraishe. Till det lite vanlig pommes och Heintz nya ketchup med balsamico. Riktigt gott kan jag lova. Nu stundar en ny vecka med tre sommarlovsbarn i huset, vi har fått tillfällig tillökning med en kusin. Tror minsann att det måste bakas bullar för eventuella utflykter och sedan blir det nog en liten trip till Köpenhamn och Tivoli eller Zoo, vilket det blir får vi se efter omröstningen ;). Ha en härlig vecka.

 

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Fotbollsburgare men vad hjälpte det…

 1. Ha ha, jag lägger också upp recept idag med halvfabrikat. Har nog inte hittat några burgare som innehåller bara kött!
  Till och med jag satt framför fotbollen i fredags, men det var nog mest för att jag hamnade där med febriga barn som hade svårt att sova. Kika annars mycket lite på sport.

 2. jag hade inga större förväntningar vad gällde Sveriges insattser i fotbolls EM så för min del var det inte någon fara. Och jag tycker egentligen att stora intressesanta matcherna börjar nu som först när man gallrat ut de mindre bra lagen. Och en god hamburgare till en bra fotbollsmatch är ju så perfekt. Hoppas ni får en härlig vecka!

 3. Helt rätt måltid, men som sagt. Vad hjälpte det? Trist att det inte blev mer än så här. Hade gärna sett en repris av VM -94 med knäppa bad och medelhavsvärme. Men det lär väl aldrig hända igen…

  Med tre sommarlovsbarn hemma, behöver du verkligen gå på zoo då 🙂

  Ha en toppenvecka!

 4. Emmy; dessa burgare var riktigt bra och faktiskt 100% nötkött, ska kolla märket för jag hade givetvis slängt paketet.
  Amy; Nej det hjälpte ju inte och nu känns det inte så intressant längre.
  Tant Gul; Nej mina förväntningar var inte heller så stora men själva ”fotbollsfesten” vill man ju inte missa;).
  Lotta; jo det där -94 får vi nog bara drömma oss tillbaka till ;). Vi skippar zoo och går på Tivoli istället, som om det skulle vara bättre. Imorgon behöver jag nog en ”vacation from my vacation” ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *