Kolla in tidningen Buffé idag.

 

Ja det vill säga alla ni som har ICA kort och får tidningen Buffé hem i brevlådan. Ni som inte får det får kika in här istället. Som ni kanske minns så var jag i våras iväg på en mycket trevlig bloggträff i Värnamo. Vi fick ju inte bara äntligen tillfälle att träffa varann ”in real life” och lära oss laga fantastiskt god mat, vi fich dessutom fint besök av Buffés chefredaktör Tony Wallin och fotograf. Vill ni läsa mera om själva träffen så kan ni kika in här eller hos någon av de andra underbara bloggarna som var med.
Amy med bloggen Amy’s piece of cake , Helena och Olof med Bara en kaka till, Emmy i Remsans Bistro, Anki och Håkan i Mårtenssons kök, Sofie på Mumsfilibaba, Kim med Tant russins bak  och Sofia med bloggen Sofia bakar.
Maten vi lagade var helt underbart god och jag kan verkligen rekommendera er att testa. Ska själv slå till på den goda grytan snart för den har jag längtat efter sedan i juni. Det var verkligen en underbart rolig helg på alla sätt. Tack igen till er alla!!

Ikväll hade jag bjudit hem några grannar på parmesan och vin. Jag är ju som jag nämnt buzzador och tänkte att jag skulle se vad de tyckte om de olika parmesanostarna jag fått att testa. Lagade till lite små tilltugg med parmesan så nu vet ni vad som kommer att bjudas på bloggen imorgon, en liten sötsak som avrundning blev det också. Sätt er nu och njut av indiska recept i Buffé och ha en riktigt trevlig kväll.  Ett litet kollage från dagen.  

Kaksmulan.se

Promote Your Page Too

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Kolla in tidningen Buffé idag.

  1. Papperstidningen dröjer med eftersändningen då vi har flyttat.. Men jag har tjuvkikat på webben fast det sved 🙂 Men det blir snart bättre med nästa träff. Då ska jag inte missa något tåg!

    Parmesanrecept kan jag inte få för många av känns det som. Bring it!

    Ses snart! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *