Underbar helg i Ystad och Österlen.

Vilken helg jag haft!! Har tillbringat hela helgen tillsammans med ett gäng underbara matbloggare i Ystad och på Österlen. Det var ett antal förväntansfulla, hungriga och matglada gamla och nya bloggvänner som möttes på Ystad Saltsjöbad i fredags kväll. Vi inledde med att umgås över en fantastisk fyrarätters middag med därtill hörande och väldigt välpassande viner. Ett litet kollage från middagen ser ni här.

Trötta, nöjda och väldigt mätta begav vi oss många timmar senare till våra rum för lite välbehövlig sömn innan äventyret skulle fortsätta på lördag morgonen. Jag kan lova att fortsättningen inte blev sämre, men mer om helgen ska ni få höra en annan dag för nu ska jag krypa ned i min goa säng och drömma mig bort till matparadiset ;). Tack och kram till alla bloggvänner för en underbar helg och framför allt ett stort Tack till Anki och Håkan som arrangerat allt!. 

Detta är bloggarna som var med; 
Anki och Håkan, Mårtenssons kök
Amy, Amys piece of cake
Helena och Olof, Bara en kaka till
Emmy, Remsans bistro
Lotta, Två små kök
Sofie, Mumsfillibaba
Kim, Tant Russins bak
Hanna, Matarkivet
Malin, Malin’s Diner
Maria och Magnus, Made by Mary
Charlotta och Calle, Matrepubliken

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Underbar helg i Ystad och Österlen.

  1. Underbar helg och så trevligt att träffas allihopa! 🙂

    Sv: Absolut, har du någon bild på mig är jag jättetacksam att få den mailad till mig. Jag tog mest på er andra. Det var roligt att få träffa dig igen fina Gun, kram!

  2. Tack själv! Det var så otroligt roligt att träffa alla!
    Och själva Matresan i sig (även utan matbloggare) tycker jag man varmt kan rekommendera. Skåne är fantastiskt vackert och visade sig bjuda på mycket gott.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *