Hannas chocolate chip cookies a la Glitter.

Hanna är förkyld och har varit hemma från skolan ett par dagar. Igår var hon dock ganska pigg och rastlös en stund så då kom hon på att hon skulle baka kakor. Receptet hittade hon i tidningen Glitter och är tydligen Kendall och Kylie Jenners favorit recept (har ingen aning om vilke de är, borde jag det?? ;)). Det är inte direkt jag som läser tidningen Glitter heller men det hade ni kanske redan listat ut. Kakorna blev i alla fall jättegoda och visst är hon söt min lilla bagerska om än lite blek om nosen.

Chocolate Chip Cookies

100 g smör
1 dl råsocker eller brun farin
0,5 dl ljus sirap
1 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0,5 krm salt
1 tsk vaniljsocker
75 g mörk choklad
0,75 dl sötmandel
Skär smöret i tunna skivor. Rör smör socker och sirap poröst i en skål. Rör ned ägget. Blanda mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker. Rör ned mjölblandningen i smeten. Grovhacka choklad och mandel och blanda ner det i smeten. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar på en bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i 12-15 minuter. 

öh, sa jag att hon var söt?? kanske inte ändå men förklädet är ju fint ;).

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Hannas chocolate chip cookies a la Glitter.

  1. Precis lika gullig som vanligt.
    Vilken duktig tjej som bakar kakor. önskar jag var där så jag kunde smaka dom. Jag håller med om att förklädet är jätte fint

    lise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *