Vinnare i tävlingen och pepparkaksmuffins i repris.

Först av allt så vill jag säga GRATTIS till Milla Bergström som blev den som vann detta fina set i Red Paisley från Jessie Steele.

Nu börjar ni nog undra lite, vad sysslar hon Kaksmulan med egentligen?? Det enda hon kommer med är gammal skåpmat eller kanske man ska säga återvunna recept. Bakar och lagar hon ingenting nu längre?? Nej det gör jag nog faktiskt inte. Igår blev det varma mackor till middag så det är ju inte så spännande direkt. Bakat har jag inte heller gjort sedan mammas kakor i förra veckan. Vi har ju redan firat vår jul och snart så smiter vi iväg för att fira jul på varmare platser. Jag har haft massor som ska hinnas med innan vi sticker iväg så det har varken funnits tid eller behov av att baka och fixa mera inför julen. Men imorgon ska jag försöka komma med lite tips på nyårsmat om det kan vara något. Tills dess får ni hålla till godo med detta gamla dammiga recept på riktigt goda pepparkaksmuffins.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Vinnare i tävlingen och pepparkaksmuffins i repris.

  1. Klart man kan blogga om varma mackor med bild och recept:) Haha det gjorde ju jag häromdagen;)
    När åker vi? JAg vill ju också fira julen med er på varmare breddgrader;)

  2. Ann-Sofi; Haha klart man kan men då måste man ju ta fram kameran och snygga till mackorna lite ;). Kommer du hit i morgon förmiddag så ska jag se om vi kan knö ned dig i en väska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *