Bloggpaus

Ja nu händer det igen, det är tomt och tyst på bloggen. Mycket annat som händer nu med KORVdeli på gång mm men ska jag vara ärlig är det nog mest min egen inspiration och lust som tryter. Jag har stått här flera kvällar med maten klar och kameran redo men så känner jag bara att nej, jag känner inte för det. Jag vill äta maten nu och inte sedan, jag vill hälla i lite ditt och lite datt i grytan utan att försöka memorera vad och hur mycket jag tagit i. Jag har nog åkt på en lite bloggfrossa tror jag. Så jag tar helt enkelt en liten time out. Vi får se när jag kommer tillbaka igen, kanske inte dröjer så länge ;-). Men tills dess… Ha det bäst och hoppas våren snart kommer till oss på riktigt. Kram alla goa som tittar in här!!

PS. Till er som jag brukar kommentera hos, jag följer er fortfarande så gott som dagligen men kommenterar inte heller så flitigt just nu. I will be back, men jag glömmer er inte och ni är underbara med all härlig inspiration ni bjuder på!! Kramar till er alla, ni vet vilka ni är <3

Print Friendly, PDF & Email

8 svar på ”Bloggpaus

 1. det är väl helt ok att man behöver en paus ibland. Fin bild! Jag ser fram emot att läsa din blogg i framtiden när du är redo igen.
  kram

 2. Det gör du så rätt i så. Inte för att vi inte vill höra från dej här, men för att du ska göra det du känner är bäst! Du vet att vi är här igen när du får tillbaka inspirationen.

  Stora kramar till dej, vännen. Hoppas vi ses snart igen irl, det måste vi få till!

 3. Tack för väldigt många goda recept, mycket inspiration och trevliga uppdateringar. Jag har varit ett stort fan av din blogg. Du gör det så himla bra! Klokt att lyssna på dig själv när glädjen inte riktigt finns kvar. Stor kram

 4. Det är klart att du ska ta en paus… det är ju så med motivationen gällande bloggen, ibland bloggar man mer och ibland mindre. Känner själv att inspirationen tryter och även tiden så det blir lite mindre bloggande för mig med. 🙂 Blir glad att du kikar in hos mig, kram!

 5. Jag har också känt en tid att jag inte har riktigt samma lust längre. Jag vill experimentera i köket och gärna fota, men sedan tar det stopp. Jag har glesat ut på inläggen i väntan på att antingen lusten ska återvända eller så får jag bestämma mig för hur bloggens framtid ska se ut.
  Ta du en paus och känn efter hur du vill göra vännen. Kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *