Hjälp så mätt jag är!!

Åh vad jag har ätit idag och haft roligt. Vi gjorde fondant blommor mm fikade på cupcakes,banan, choklad och mina morots. (Tyvärr missade jag att ta kort på dem). Sedan blev det en god lunch med en variant på Linnea’s köttfärssoppa (som ni hittar här) och en frusen cheese cake (recept nedan) till dessert. En av tjejerna hade dessutom med sig en massa bakelser från bageriet och goda bröd mm så jag är fortfarande mätt och undrar hur jag ska lyckas smita undan middagen ikväll. Nu ska jag i alla fall plocka fram resväskan för imorgon bär det av till New York för en weekend med två underbara tjejer, ska bli så kul… Blir säkert en mat rapport från the Big Apple.

Fryst cheesecake
3 ägg
2 dl socker
200 g philadelphia ost
3 dl grädde
2 tsk vaniljsocker
Ev. rivet skal av en citron  eller lime
Ca 15 digestive kex + 50 g smör
Vispa ägg och socker+ vaniljsocker pösigt, rör ned philadelhia ost lite i taget. Vispa grädden och blanda ned.
Krossa kexen och blanda med smält smör. Bottna en springform med smulbotten och häll på smeten. Ställ i frysen i minst 3 timmar.
Servera gärna med bär.

Follow my blog with bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *