Tävling hos Cutecakes

Jag är med och tävlar om formar hos Cutecakes i samarbete med Kalasform

Det har varit dåligt med bloggandet denna helg. Vi har äntligen fått tillbaka vårt härliga sommarväder så helgen har tillbringats utomhus istället, men det kommer snart ett nytt inlägg, jag lovar 😉

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Tävling hos Cutecakes

  1. Hej 😉

    Jag skulle behöva lite hjälp med wordpress och så 😉 Du har ju gjort så att ditt domännamn är kopplat till din wordpressblogg men när jag läst så står det att man måste betala en viss summa per år och att man inte får ha reklam fattar inte riktigt skulle du kunna hjälpa mig?

  2. Hej, Tyvärr är jag nog inte rätt person att fråga om wordpress men du har rätt. jag har en ett eget domännamn som ligger under ett separat webhotell som jag betalar lite per månad för. Det finns ju även en fri variant som heter wordpress.com där du inte behöver det. Men som sagt du kan få bättre hjälp från wordpress eller googla det för jag är själv nybörjare. Ha det bra
    Gun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *