Tävla om underbart god choklad från Marabou premium!

Marabou Premium

Fler än jag som känner sig lite höstigt ”låga” just nu? Jag är småförkyld och ruggig och inte alls på ”G”. Då behöver man pigga upp sig med lite choklad! Därför får ni nu chansen att vinna ett par riktigt smarriga chokladkakor från Marabou premium sortimentet. Gå in på Marabou Premiums facebook sida och ta ett chokladcertifikat och testa dina kunskaper om choklad. Har du inte fb kan du gå in och titta på deras websida, där du hittar en chokladskola bland mycket annat. Lägg en kommentar till detta inlägg att du tagit ditt chokladcertifikat på fb eller tittat in på hemsidan, så är du med och tävlar om fem paket, med en Marabou Premium Cocoa Raspberry och en Dark Chocolate and Mousse i varje. (tävlingen pågår fram till nästa måndag den 8 november).
Jag har tagit mitt chokladcertifikat så nu utmanar jag er 😉


Vill ni baka något gott med choklad så kan jag verkligen rekommendera helgens choklad tårta.

Lycka till!

Print Friendly, PDF & Email

16 svar på ”Tävla om underbart god choklad från Marabou premium!

  1. Pingback: Kardemummamuffins med syltgömma.

  2. Pingback: Svenskt fredagsmys i Kanada.

  3. Hejsan, så klart jag vill vara med och tävla om choklad. Är ofta sugen på choklad…. Har tittat in på Marabous websida eftersom jag saknar fb.

    Hälsningar Pia

  4. Pingback: Helgen som gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *