Trevlig 2:a Advent

advent,jul,kransar,ljus

Här fixas det för fullt för eftermiddagens lilla glöggparty med grannarna och lite canadensiska vänner. Det har blivit en liten tradition att vi bjuder på glögg och lite svenska godsaker. Kan säga att det är väldigt populärt! Måste vara något med glöggen eller om det är det svenska julgodiset som lockar. Hur som helst är här fullt upp med att göra nubberöror, steka köttbullar, dekorera cupcakes osv. så recept och bilder får komma i efterhand under veckan men jag vill i alla fall önska alla en riktigt fin 2:a Advent!!
Här har förresten äntligen kommit lite snö så det i alla fall är vitt på marken, härligt!

beskurna bilder,beskurna foton,dekorationer,firanden,helger,högtider,jul,PNG,prydnader,snöflingor,transparent bakgrund,vinter

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Trevlig 2:a Advent

  1. Erika: kan lova att det var strykande åtgång på godiset. Bountybitarna åt de direkt ur burken när jag skulle fylla på fatet 😉
    Anki och Håkan; Vi hade en jättetrevlig kväll, hoppas er var detsamma! Men snön ser man knappt ett spår av även om det yr några minimala flingor i luften. Får väl vänta tills vi kommer till Sverige i jul om den ligger kvar då.
    Helena; tack! hoppas du hade en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *