Gårdagens middag i hjärtform.

 

Pilgrimsmusslor

Anka med rösti och rödvinsås

 Det hände något med gårdagens inlägg..? Det publicerades som vanligt men nu när jag gick in låg det helt plötsligt som ett opublicerat utkast. Ja ja, teknikens under ;). Hur som så hoppas jag att ni hade en trevlig och god dag. Här blev det en liten mysig måndags fest. Middagen inleddes med pilgrimsmusslor i senapsdragon sås på spenatbädd och med ett litet sött hjärtebröd på sidan om och till det dracks det ett glas Cava. Till varmrätten slog jag till med en flaska Amarone men döm om min förvåning så smakade den inte bra. En sort vi inte testat tidigare och den var inte bra alls, antar att det var något fel på den men hade inte kvar varken kork eller kvitto så den fick bli sås vin. Som tur var hade vi ett annat vin på lut som var väldigt gott (finns tyvärr inte i Sverige). Varmrätten bestod av anklår med röstipotatis ( i hjärtform) med en savojkålsröra och en god rödvinsås. Som vanligt skrev jag inte ned några mått. Ja jag vet, jag är verkligen en urusel matbloggare! men om någon är sugen på att testa vår meny så får ni höra av er så ska ni få en beskrivning av mina en skvätt hit och skvätt dit ;). Till dessert blev det givetvis en söt liten Valentine cupcake.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Gårdagens middag i hjärtform.

  1. Så trist med ickegott vin, speciellt när man har höga förväntningar som man brukar ha på ett Amarone. Vi åt, precis som ni anka och drack Amarone, men vårt vin smakade som tur var väldigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *