Mors dags firande i solskenet!

Äntligen verkar våren ha kommit hit också, underbart! Igår firade vi mors dag här i Kanada. Jag blev uppvaktad av min kära familj på morgonen och sonen hade till och med gjort en egen sång till mig på datorn. Till förmiddags fikat bjöd de på en red velvet tårta som såg betydligt godare ut än den var… De älskar verkligen att ”fläska” på med massor av väldigt söt smörkräm. Sedan bar det av på en liten utflykt till en av mina favoritplatser här i närheten, Niagara on the Lake. Om ni någon gång besöker Niagara fallen så får ni absolut inte missa ett besök i Niagara on the Lake. en urmysig liten stad mitt i vindistriktet. Givetvis blev det ett litet ”pit stop” på en vingård och lite provsmakning och inköp av några flaskor rosé denna gång. Sedan blev det en promenad på huvudgatan med ett givet stop i en av alla glassbutiker och sedan avslutade vi med middag på en trevlig restaurang, fast då var jag så hungrig så jag glömde ta fram kameran (och idag ligger kameran i ”fel” bil på flygplatsen så det kan inte bli några bilder alls). En riktigt härlig dag, och idag skiner solen fortfarande och jag har bäddad rent med lakan som hängt ute och torkt i solen. Den doften är bland det bästa jag vet, längtar redan till att få krypa ned i de lakanen till kvällen.
Något hände med mitt inlägg igår så det publicerades aldrig men här kommer det, en dag senare…

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Mors dags firande i solskenet!

  1. Happy mothers day i efterhand! (Jag tycker att det är så lustigt när de nästan gratulerar på såna dagar!)

    Jag försökte göra en red velvet-tårta en gång, en klassisk, dvs utan färgmedel för sånt gillar jag inte i mat. Hade i rödbetssaft dock. Men den blev inte alls så snygg som jag ville! Skulle vilja ha ett recept som verkligen funkar och blir röd genom den kemiska processen, men alla ingredienser finns väl inte nu för tiden.

    Log åt det med smörkrämen… jag tycker att alla tårtor smakar så lite eftersom de inte tillsätter salt, så jag de få gånger jag smakar brukar jag bara äta smörkrämen från muffins och födelsedagstårtor. Mycket kakao i chokladtårta brukar de dock ha, och smör! Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *