Sommarhälsning!

Sommarprinsess

Hej på er! Long time…. som ni som följt med på Kaksmulan vet så har jag tagit en liten bloggpaus. Vi flyttar ju tillbaka till Sverige om bara två veckor och mitt liv är lite upp och ned just nu. Men jag kikar allt in hos mina kära blogg ”kollegor” med jämna mellanrum även om jag kanske inte lämnar några kommentarer så följer jag med er ;). Jag hoppas att min lust och inspiration till bakning, matlagning och bloggande kommer tillbaka när vi väl är på plats och inflyttade i vårt nya hus i Skåne. Mitt nya kök ser jag i alla fall fram emot att få inviga så förhoppningsvis får ni se mera av mig i slutet av sommaren.
Nu vill jag i alla fall passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar!! Njut av allt gott den har att erbjuda.
Massa stora sommarkramar från Kaksmulan/Gun

Print Friendly, PDF & Email

7 svar på ”Sommarhälsning!

 1. Kan verkligen förstå att du har fullt upp, en flytt tillbaka till Sverige tar mycket tid och kraft, men jag väntar allt på dina inlägg som kommer sedan när du hunnit bo in dig i erat nya hus

  Ha en underbar sommar du med

 2. Så kul att höra från dej, du är saknad ska du veta:) Men vi förstår att det är otroligt mycket att stå i för er nu… Hoppas att allt går bra med flytten och att du ska trivas i huset och ert nya kök så inspirationen infinner sej igen.

  Ha en riktigt fin sommar du också,
  Kram från Mårtenssons!

 3. SV: välkomnar dig tebax till sverige.
  du kommer tebax precis i rättan tid.. bär sesong och underbart väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *