Sega rutor med röda vinbär.

Sega rutor med vinbär

Sommaren kom tillbaka en liten sväng så det var ju tur att jag inte hann lägga undan shortsen. Helgen har bjudit på mestadels sol och värme men idag blåser det något alldeles vansinnigt här på ”åkern” i Skåne. Då kan man ju med gott samvete gå inn och baka lite mellan varven. Detta recept har jag bjudit på förut men då med hallon. (De ligger förövrigt på baka.se förstasida för långpannekakor och är väldigt populära.) Hur som helst är de om möjligt ännu godare med vinbär i. Det är ju en ganska så söt kaka så de sura vinbären passar perfekt till. Receptet hitter ni här bara att byta ut bären, tror säkert de är jättegoda med blåbär också. Lite mera har det bakats och en deg håller på att jäsa som ska bli tillbehör till kvällens middag, men mer om det får ni veta imorgon.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Sega rutor med röda vinbär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *