Snabbmat – fiskburgare.

Lax- & torskburgare FindusFiskburgare

 Halvfabrikat är inget som jag brukar hoppa högt över, men ibland är det skönt att alternativet finns. Hittade dessa fiskburgare i frysdisken och de gjorde total succe. Barnen vill hellre ha fiskburgare än vanliga så det måste ju vara ett bra betyg. Perfekt när man vill slänga ihop något snabbt. 

Fiskburgare

Igår serverades de som vanliga burgare med bröd och pommes. Med lite sallad, tomater, lök och feta och en god sås som tillbehör. Såsen har jag inga mått på (det gick lite undan i köket, det var ju snabbmat) men dessa ingredienser; cream fraishe, majonäs, hackat äpple, hackad sticklök, lite dijon senap, vitlök, salt och peppar. Gott, snabbt och enkelt.
Om ni undrar varför det var så bråttom så skulle jag iväg och göra adventsarrangemang i min favoritbutik Flowernail, så här blev min advents/jul krans.

Adventsarrangemang

PS. Hade visst lyckats missa att skriva in mjölet i mitt förra recept men tack vare uppmärksam läsare så har jag nu lagt till det. Tack!

Print Friendly, PDF & Email

1 svar på ”Snabbmat – fiskburgare.

  1. Det där såg ju faktiskt riktigt gott ut! det är inte ofta annars att innehållet stämmer överens med förpackningens bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *