Vi tjuvstartar med semlor.

Semlor

Idag ligger både jag och dottern nedbäddade på soffan. Lillgumman har hög feber och själv har jag dundrande huvudvärk från igentäppta bihålor, usch så trist. Hoppas vi är på benen igen till julafton. I morse snöade det faktiskt lite lite här i Skåne. Ett tunt vitt lager som för en stund gjorde att det såg riktigt vintrigt och julig ut men nu är det tillbaka till grått och duggregn igen. Ja, ja tur att man kan ligga inne och mysa och se på Leilas jul och…. äta semlor. Man måste ju faktiskt få pigga upp sig lite även om det är alldeles för tidigt. Goda var de i alla fall med riktig mandelmassa och grädde. Tycker det blir mer och mer vanligt med ”semlemassa” och uppblandad grädde, trist. Hoppas ni alla har det bra runt om i landet och att det pysslas, lagas och bakas för fullt. Är vi piggare i morgon kommer det nog något sista julgodis innan vi ”stänger” för helgen.

Kram på er och glöm inte att kika in på min webshop. Nu blir det svårt att hinna med leverans innan jul men om någon vill köpa ett presentkort så kan man göra det och då kan jag skicka ett digitalt till er att skriva ut.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Vi tjuvstartar med semlor.

  1. Oj då, snacka om att vara ute i god tid – hoppas verkligen de rådde bot på dåligheterna eller i alla fall piggade upp lite:)
    Ingen snö hos oss idag, men såg någon bil med snö på taket och antog att den förmodligen kom från ert håll…

    Krya på er,
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *