Dan före dan….

Kryddsnurror mm.

och här har det fixas det för fullt i köket. Köttbullarna är rullade och stekta, Janssons är färdig, lite goda tekakor har bakats och så var jag tvungen att fylla på i kakburkarna så här i sista stund då jag upptäckte att de faktiskt var ganska tomma. Hämtade inspiration på fina bloggen Söta saker till kryddsnurror, så enkla och goda om man råkar ha lite pepparkaksdeg och mandelmassa liggande i kylen. Lite sirapssnitt blev det också och så några frostnupna chokladkakor och pepparkakswhoopies till fikat .
Svärmar hade med sig sina goda sotarmurrar och fruktkaka som vi får njuta av till julaftons fikat.
Nu sitter vi och njuter av en liten drink och knäcker nötter. Ikväll ska vi äta en grillad köttbit med bakpotatis och en god sås. Tycker det är ganska skönt med något ojuligt så här dan före dan. Hoppas ni får en fin lille julaftons kväll med lite skön avkoppling!! Kanske med en liten skinkmacka med nygriljerad julskinka?

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Dan före dan….

 1. Kan bara hålla med dej vad gäller maten, visst smakar det extra gott med något helt annat än julmat, både innan och efter jul:)
  Tänk tomten kom lite extra tidigt i år till Mårtenssons kök, så himla kul! Tack så mycket, vi blev så överraskade och så glada, nu ska det diskas med klass:)

  Ha nu en riktigt härligt och skön jul,
  koppla av och njuuuut

  Kram från Mårtenssons

 2. Anki och Håkan; Kul att den kom fram i tid, nu kan ni diska alla julmats fat 😉 God Jul på er!
  Tant Gul; Jättemysigt, God Jul till dig!
  Helena; Detsamma önskar jag dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *