Söndagsmiddag med en riktig klassiker till dessert.

Idag hade vi några goda vänner över på söndagsmiddag. Först en skön promenad runt leråkrarna. Fy sjutton en sådan vinter vi har, ösregn och storm var och varannan dag och när det väl är lite sol och vackert ja då är det lera till knäna… men, men vi slipper skotta i alla fall.
Hur som helst blev det en mustig köttgryta till middag men det receptet ska ni få en annan gång. Däremot måste jag dela med mig av vår dessert. Snacka om en riktigt gammal klassiker ;)! Kan ni gissa vad det blev???? Ja nu ser ni ju kanske bilden nedan.. Men jag måste säga att det var ett kärt återseende. Päron med after eight, denna 70/80-tals klassiker. Ja, var det egentligen 70- eller 80-talet som var denna höjdar desserts storhetstid? Hur som smakade det riktigt gott med en klick iskall vispad grädde till de varma päronen och den lite halvsmälta chokladbiten. Så mitt tips till er denna söndagskväll, ge denna klassiker en ny chans.

Päron med after eight.

Print Friendly, PDF & Email

6 svar på ”Söndagsmiddag med en riktig klassiker till dessert.

  1. Håller med om att det både ser gott ut på bilderna och var gott eftersom det var vi som fick njuta av denna klassiker.
    Tack från oss på centrum dvs Limhamn

  2. Micke; Tack själva för en trevlig söndags eftermiddag! Det var ju kul att ni gillade mitt infall med en gammal klassiker ;)!
    Ann-Sofi, Anneli och Filippa; Ja det var nog inte alla som var med på den tiden det bagav sig 😉 kanske gick mer på välling diet då men då är det dags att testa den nu, eller hur Anneli. Det e ju faktiskt riktigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *