Happy Valentines day! <3

Valentine middag

Hoppas ni har en härlig Alla hjärtans dag. Själv slåss jag mot migrän men den börjar ge med sig så jag hoppas må bra för att laga en god middag till mina kär ikväll. Förra årets middag såg ut som ovan. Det var grillade pilgrimsmusslor med en senaps dragonsås, anklår med rödvinsås, savoykåls röra och rödvinsås och till dessert red velvet cup cakes. I år blir det pilgrimsmusslor till förrätt igen (min man är skaldjursallergiker men pilgrimsmusslor funkar) med något gott tillbehör. Entrecote som troligen ska få sällskap av små potatisgratänger med gorgonzola och någon god sås och till avslutning blir det petit choux bakelser med jordgubbar och vaniljgrädde.  Ska bli spännande att kika runt på andra bloggar imorgon och se vad som bjudits på. Kram på er <3

Print Friendly, PDF & Email

1 svar på ”Happy Valentines day! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *