Valentine cookies

Valentine cookies

Hoppas ni har haft en skön helg alla. Här var vi borta hos släkt och vänner över helgen och igår kom vi faktiskt hem till ett vitt Malmö. Första gången som vi fick ta fram snöskyffeln (ja nu ska vi ju inte överdriva, det var ju bara några ynka cm men ändå).Ja imorgon är det ju Kärlekens dag, fast det borde väl alla dagar vara egentligen. Har inte slagit till och bakat något speciellt i år men jag ska allt laga en lite extra god hjärte middag till min kära familj imorgon och något sött och gott till dessert ska vi nog festa till med också. Har lite idé torka känner jag så är det någon som har något bra tips på en romantisk middag så mottages det tacksamt. I utbyte tänkte jag tipsa om söta kakor jag bakade förra året, recept hittar ni här.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Valentine cookies

  1. Jättefina kakor, påminner om nåt godis som fanns förr med stämplade små meddelanden på.

    Vi smarrar oftast på något i fisk eller skaldjursväg på hjärtedagen och i glasen bubblar det alltid skumpa, likaså blir det i morgon.

    Hoppas ni får en härlig kväll med god mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *