Macaroons


Jag bakade ju lite macaroons i förra veckan som jag har glömt att lägga upp här. Jag har gett upp nu och insett att det bara finns ett recept som fungerar, nämligen detta. Har försökt med andra enklare utan den italienska marängen men det blir bara pannkaka av det… Fyllningarna jag gjorde var två sorters chokladganach en med chilichoklad och en med mintchoklad. Jag gillade chilivarianten men den kunda haft lite mera knuff i smaken.
Ikväll vankas det stekt kalvlever med tillbehör. Ska bli spännande att se vad sonen tycker. Han har inte ätit det sedan han var liten och lurades att tro att levergryta var köttgryta, ingen bra idé kan jag lova så det misstaget har vi inte gjort om. Nu ville han i alla fall testa på nytt så det ska bli roligt att se hur det går. Lever är väl typiskt en sådan rätt som man älskar eller hatat. Jag tycker det är jättegott (om den är vällagad).
Vill också berätta att bland nyheterna i webshoppen så finns det nu äntligen även en ”unisex” serie i snyggt, praktiskt och slit tåligt denim tyg. Jättesnyggt till både damer och herrar!

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Macaroons

  1. Alltså, vi har fortfarande inte ens testat macarons, e de klokt? Men för vår del blir det köpemacroner när det blir macroner, baka sådana ger vi oss inte på:)

    Och du, tack så mycket för din kommentar som fick oss på andra tankar. Det uppskattas och nu är ny resa hittad och bokad:)

    Kram på dej.

  2. jag har aldrig bakat macarons och heller aldrig smakat några…. Lite skämmigt men här i småland äter vi nog mest ostkaka kanske hihi.
    Hoppas helgen blir fin!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *