Utan spis, ingen mat ;)

 Nej så är det….. Men vi fick mat tillslut, hämtpizza och hamburgare….
Jag fick min första påse från Tastelines matkasse igår men den kom ju lite sent så jag hade planerat att laga lite pasta. Gick så där bra. Något skumt har hänt med vår spishäll och den har bestämt sig för att inte fungera. Får verkligen hoppas jag kan få hjälp med den imorgon annars vet jag inte hur det ska gå med all vår mat. Kändes lite spännande att plocka upp en matkasse som jag inte handlat själv och med några saker som jag inte normalt sett brukar använda. Kålrabbi till exempel har jag faktiskt aldrig använt. Så nu får ni hålla tummarna för att spisen blir lagad annars får det väl bli spritkök eller ringa på och låna grannens spis.
Vill också passa på att tipsa er om en liten tävling på Kaksmulan webshops fb sida, som du hittar här. Du kan vinna ett presentkort på 200:- att handla något som skänker lite ”glamour to your kitchen”. Kanske något av dessa nya fina mönster.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Utan spis, ingen mat ;)

  1. Usch, det är ju SÅ jobbigt när något i köket inte fungerar, man blir så handikappad! Mina föräldrar råkade ut för samma sak med sin häll för ett tag sedan, den lade helt av och vägrade att fungera. De fick byta ut hela hällen! Hoppas den snart blir fixad i alla fall <3

  2. NEJ, en matälskarens värsta mardröm att det vikitgaste redskapet i köket ska sluta fungera när man står där vrålhungrig med alla ingredienser i högsta hugg! Hoppas det är snabbt fixat! kram

  3. Jo men det var väl riktigt bra tajmat, spisbryt när det ska testas matkasse:) Hoppas det fixar till sej, men iofs så hade väl inte grannen tyckt illa på om det dessutom bjöds mat vid utlåningen…

  4. Så surt med spisen… Synd dessutom nu när ni skulle testa matkasse. Det är väldigt smidigt att få maten hemlevererad. Vi har hittills varit mycket nöjda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *