Tastelines matkasse och tillfällig lösning.

 

Tillfällig lösning

Ja som ni ser på bilden så fick det bli en tillfällig lösning i köket. Det var något kort i spishällen som hade gett upp och det skulle ta någon vecka att få det lagat. Blev till att googla lite kokplattor och hittade en till kanonpriset 245;- på Biltema. Så behöver någon i Malmö regionen låna en extra platta (eller två) framöver så vet ni var det finns ;). Nu kunde jag i alla fall äntligen få ta mig an min matkasse från Tasteline. Någon rätt konstaterade jag direkt att den får vänta tills nästa vecka när jag har fler och större plattor, så torsken åkte in i frysen. Barnen fick faktiskt välja vad de ville börja med och valet föll föga förvånande på Tacolasagne på kyckling med färgglad kålsallad.

Tacolasagne på kyckling

Lasagnen fick klart godkänt, god och lättlagad och ett bra alternativ till den traditionella varianten. Gillade speciellt att jag bara behövde använda en panna ;). Kålsalladen ja den gjorde definitivt ingen succe i familjen men det hade jag inte väntat mig heller. Nu var regeln ingen sallad ingen glasspinne så tack vare den utpressningen smakade de ungefär en bit var… Ja, ja det blir ju mera över till mig, men även jag får erkänna att den var lite trist. Receptet på tacolasagnen hittar ni här.
Nu var det väldigt länge sedan det bakades någonting här i Kaksmulans kök och ugnen fungerar ju fortfarande så det får bli något gott imorgon.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Tastelines matkasse och tillfällig lösning.

  1. Vad kontigt att inte länken funkar för dig, för här på min dator funkar det. Gör så här. logga in på din facebook istället och sök på Matsafari så kommer nog sidan upp:) Kul att du vill hänga med där också:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *