Lördagsmojito, tapenade och kyligt grillväder.

 

Kyligt grillväder

Hej på er, verkar som bloggen äntligen funderar som den ska igen. Hoppas ni haft en skönt lördag trots att det härliga vårvädret kommit av sig lite. Förra lördagen modellade svågern i kortärmat och snyggt Denim förkläde vid grillen. Ikväll när jag ville ha köttet grillat tog maken på sig både jacka och sin nya ”snygga” mössa när han gick ut. Helbrandad som han är i Carlsberg jacka och Tuborg mössa fick det bli en Carls special till grillmästaren. Själv stod jag inne i vämen och drömde mig bort till sydliga breddgrader med en mojito och crostinis med min nya favorit topping, grovhackad tapenade, mums! Middagen det blev en grillad köttbit med kantarellsås och potatiskroketter, inte dumt det heller.
Bilderna är inte de bästa direkt, men min kamera har gett upp så jag fick låna sonens. Någon som kan rekommendera en bra kamera som inte kostar en förmögenhet?
Imorgon ska här bakas och fixas lite godsaker till påsk. Gokväll!

Mojito och tapenade

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Lördagsmojito, tapenade och kyligt grillväder.

  1. Jo tack, kallt och ruggigt är väl bara förnamnet. Attans vilket väder det blev, men det är väl så här som det egentligen ska vara vid denna tiden på året? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *