Söta påskkakor!

Påskkakor

Idag har påsklovet startat här i Skåne. Två söta tjejer har dekorerat påskkakor för glatta livet. Visst blev de ursöta!! Kakorna är bakade efter ett gammalt välbeprövat recept som kommer från bloggen Bakglädje. Kristyren är gjord av äggvita, florsocker  och gelefärger och lite tillsatt vatten för att få lagom konsistens. Sedan har det dekorerats med strössel, ätbara färgpennor mm. Ett roligt pyssel tillsammans med barnen och dessutom trevliga att ge bort i en söt påse eller påskägg till påsk.
Vi blev så pysselinspirerade att det nog får bli lite marsipangodis också i eftermiddag innan vi ger oss.

Förklädena är Cupcake Light blue och Rock N Roll i rosa/gröns från Kaksmulan webshop så klart ;).

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Söta påskkakor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *