Fusk indiskt

Tandoori kyckling

Igår fuskade vi. Ja det vill säga vi tog till lite enkla hjälpmedel att få en god och snabblagad middag, om det räknas som fusk. Jag har testat Santa Marias kryddmixer för indisk mat några gånger och tycker faktiskt att de är helt ok. En snabb, lättlagad och riktigt god middag blev det i alla fall. Bara att mixa med matlagningsyoghurt, steka upp och vips är det klart. Raitan till är också riktigt god och med lite grönsaker på sidan om har man en helt ok måltid.
Idag blev jag jätteglad, jag upptäckte nämligen att jag vunnit biljetter till Kalasgotts realese party i Göteborg om ett par veckor. Ska bli jättekul att åka till Göteborg, gå på mingelfest och träffa Kalasgott Jennie och en massa andra spännande människor. Rapport utlovas ;).
Ikväll har jag roat mig med något helt annat, vad det är får ni veta mera om imorgon men jag kan avslöja att det var min man (på Carlsberg) som ville ha lite hjälp med ett bakprojekt. Faktiskt lite fusk det med om jag ska vara ärlig, men som sagt mer om detta imorgon. Nu ska jag krypa i kojen innan jag somnar med huvudet i tangentbordet, natti natti.

Ni som kikar in här, ni har väl inte missat att både Kaksmulan och Kaksmulan Webshop finns på facebook. Gå gärna in och gilla!

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Fusk indiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *