Minicupcakes med fjärilar.

Det blev även några mini cupcakes till kalaset i helgen. Muffinssmeten färgades rosa och de dekorerades med vit choklad och creme cheese frosting. Dekorerade med fjärilar och blommor av gumpaste. Nästan lite sommarkänsla och väldigt mycket rosa, men vad gor man inte för att blidka en liten femåring. Man får ju passa på… Min lilla/stora tjej har ju växt ifrån prinsessorna och rosa gull. Ja hon är ju hela 7 år, nästan tonåring eller ;). Stackars lilla smulan (för hon kommer alltid att vara min ”lilla”) ska operera bort mandlarna på torsdag. Har laddat med massor av glass och yoghurt för det är väl det enda som kommer att gå ner de första dagarna. Recept på mumsiga milkskakes mottages med andra ord tacksamt. Nu ska jag åka in till storstan = Toronto och shoppa lite ;). Ha en fin dag!!

Muffins

Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda mjöl med bakpulvret och rör ned tillsammans med mjölken.
Fyll i muffinsformar. ca 24 små eller 12 medelstora. Grädda i 175 grader i 8-12 minuter (beroende på storlek)

Creme cheese frosting

200g cream cheese
200g vit choklad
Smält vit choklad över vattenbad. Blanda med rumsvarm cream cheese och vispa tills det är helt slätt. Låt stelna lite i kylskap.

Print Friendly, PDF & Email

10 svar på ”Minicupcakes med fjärilar.

  1. Nettan, tack vannen vad gullig du ar. Det gar langsamt med tillfrisknandet for Hanna ont ont men det ska val snart bli battre.
    Ha det gott! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *