Kanelbullens dag

Bullar

Idag är det ju som bekant kanelbullens dag. Det firar vi givetvis även här i Kanada men jag fuskar faktiskt med att plocka fram lite bullar ur frysen att värma istället för nybakda. Så ni får hålla tillgodo med ett ”gammalt” recept som ni hittar här.

Igår gjorde vi en liten tjuvstart på Thanksgiving och åt kalkon en hel vecka för tidigt. Recept och bilder kommer inom kort.

Ha en fin dag och njut av era kanelbullar!

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Kanelbullens dag

 1. Jag gör mitt livs första egna kanelbullar, första plåten inne just nu. Jag kör efter ditt recept, så nu får vi hålla tummarna att de går att äta !! Det är faktiskt lite spännande. =0).
  Ha en bra kväll och tack för en bra och inspirerande blogg !!

 2. Har oxå smarrat på bullar, goda vänner överraskade oss med en påse!
  Har faktiskt tänkt att bjuda på kalkon en lördag framöver när samma goda vänner kommer på middag, det är så himla gott och såsen blir ju obetalbar.

 3. Jenny; vad roligt att du testade mitt recept. Håller tummarna att de blev lyckade, du får höra av dig och berätta. Tack så mycket för dina gulliga ord det värmer!!
  Linda; låter härligt här börjar det ta på förrådet i frysen men då får man ju en anldning att baka snart igen 😉
  Anki & Håkan; Gulliga vänner som bjussar på bullar men det är ni värda. Ser med spänning fram emot er variant på kalkon, eller kanske ni ska testa mitt recept?? Der blir väldigt gott om jag får säga det själv…;)

 4. Så fina de är!! Riktigt tjusiga =) Tycker att man får fuska genom att plocka fram frysta bullar, det hade nog jag också gjort ifall jag hade haft några i frysen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *