Svenskt fredagsmys i Kanada.

Köttbullar i långa rader

Har varit lite dålig på att uppdatera här i veckan, har varit mycket på gång och så lite förkylning och migrän på det, usch.. Men nu är det full fart igen. Ikväll ska vi ha fest för barn och föräldrar på svenska skolan, och vad blir det då som bjuds tro?? Jo inte så förvånande kanske så kommer det att bli köttbullar med potatismos och lingonsylt också knäckemackor med ost . Vi avslutar med äpplepajer och vaniljsås. Det känns väl som en helsvensk middag 😉 Barnen ska få hjälpa till med både matlagning och  dukning och stå för lite underhållning under middagen.  I brist på bilder från kvällens middag så får det bli lite köttbullar i långa rader istället.

Ha en riktigt härlig helg! och ni glömmer väl inte bort att tävla om god choklad från Marabou premium, tävla här ni har chansen att vinna dessa två smarriga chokladkakor!


Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Svenskt fredagsmys i Kanada.

  1. ASG ;D ja det skulle ju vara värt ett försök…. men i brist på får det väl bli päron och gorgonzola…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *