Award och räkmacka.

I veckan har jag har fått en award av Anki och Håkan i Mårtenssons kök, TACK så jättemycket! Det är så roligt när man får en sådan uppskattning. Anki och Håkan har en väldigt mysig blogg och man blir alltid sugen på att få smaka på deras goda mat. Jag brukar bara klaga på att posten slarvar bort mina inbjudningar till deras bjudningar (fast det är kanske lite långt bort också). Men vänta bara, en vacker dag står jag kanske där i dörren och är hungrig! 😉

Nu till reglerna för utmärkelsen ;

1. Tacka den person du fick den av.
2. Kopiera utmärkelsen till din blogg.
3. Dela tre saker som du gillar med dina läsare.
4. Skicka utmärkelsen till fem bloggar som du tycker förtjänar denna utmärkelse.

Tre saker jag gillar; Ja min familj älskar jag ju så de kvalar inte in bland gillar 😉 Baka, laga mat och blogga om mat är tre saker som jag gillar, men det kanske ni redan förstått. Jag gillar Amarone vin, förätter mer än varmrätter och tyvärr att småäta på kvällarna. Det var lite mer än tre saker 😉

Så till bloggarna och det är verkligen jättesvårt, det är svårt att välja ut 5 st och speciellt som det är flera av mina favoriter som just fått utmärkelsen, men ok  de får väl få den flera gånger då…så här kommer 5 av mina många bloggfavoriter; BakeCake, Bakglädje, Bakfnatt, Remsans bistro,  Flickan och kakorna och Bara en kaka till.

…och ja, jag firade faktisk min award med en stor härlig räkmacka till lunch, visserligen inte färska räkor men det smakade riktigt bra i alla fall. Sallad, kokt ägg och god majonäs tycker jag är allt som behövs för att göra det till en riktig festmåltid.

Räkmacka

Ha en härlig helg! Själv ska jag på barnkalas idag så det kommer snart inlägg om en ”tjejig” tårta mm.

Print Friendly, PDF & Email

8 svar på ”Award och räkmacka.

  1. Tack så mycket för dina fina ord och är du i krokarna någon gång så är du mer än välkommen att plötsligt stå i dörren till vårt kök! (så länge du har med dej ett av dina goda bakverk!)

    Amarone och att småäta på kvällarna, låter inte helt fel! Ha en bra vecka!

  2. Ojoj vilken fin tårta. Även om du har lagt ut receptet skulle jag aldrig kunna åstadkomma ngt liknande!

    Riktigt bra jobbat!

  3. Tack så jättemycket vad du är gullig!
    Jag testade att göra dina prinsessbakelser till fars dag… När jag ser din fina tårta inser jag ännu mer hur fula mina blev. Skulle åtminstone haft färdig kavlad marsipan. Pappa skrattade och sa att någon konditor kommer jag då inte bli. De blev i alla fall grymt goda och gick åt i ett nafts och det är väl huvudsaken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *