Nu startar julbaket.

Lussebullsfika

Det blev en dag på SWEAs julmarknad i helgen. Jättetrevligt att få en liten försmak på julen och att träffa alla trevliga människor. Dessutom fick jag ju tillfälle att handla lite smått och gott, bland annat lite goda lussebullar så nu har vi tjuvstartat med dem också. Tyvärr har min lilla Hanna haft väldigt ont och är fortfarande hemma från skolan. Igår satte vi i alla fall igång med julbaket som lite tidsfördriv. Tänkte att det kanske inte var så roligt att baka kakor som man inte kan äta men tänkte inte på att smet slinker ned hur lätt som helst och ju är jättegott ;). Det blev hur som helst ett par småkakor och lite godis men de är inte riktigt klara och dekorerade ännu så recept och bilder kommer allt eftersom. Tills dess får ni hålla tillgodo med en bild på gårdagens fika. Lussebulle i små, små bitar gick också fint att få i sig. Idag ska vi fortsätta lite med baket. Tycker nästan det svåraste är att välja vad man ska baka, det finns ju så mycket gott! Ha en fin dag och håll utkik för snart kommer här lite goda kakor och godisrecept.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *