Tävling

Alldeles snart, är det dags för ett nytt år och vad kan passa bättre än lite nya snygga kalendrar för att hjälpa till att organisera livet 😉

Dessa tre snygga kalenderset består av en stor väggkalender, en liten fickkalender och en veckokalender för skrivbordet eller i latte varianten som musmatta. Kunde bara inte motstå dem med alla underbara bilder i.
För att vara med och tävla skriver du en kommentar här och berättar vad du vill läsa mera om på Kaksmulan 2011. Vill du ha dubbla chanser att vinna så länkar du till min blogg från din eller gillar kaksmulan på facebook.
Du har t om den 26 december på dig att vara med och tävla.

Print Friendly, PDF & Email

6 svar på ”Tävling

 1. Ja, kalendrar kan man väl aldrig få för många av. Lattevarianten med musmatta är ju riktigt smart!
  Nu gillar vi dej även på facebook (vi gillar ju dej annars oxå iofs…) och länkar till dej gör vi ju i ”vårt kök”, så det är redan grejat. Då ska vi bara komma på något som vi vill läsa mer om här hos dej, inte så lätt…
  Men skulle det vara något som vi hade tyckt varit kul så hade det varit något med anknytning till Kanada där du huserar nu. Kanske lite mer om deras matkultur, bakverk och liknande. Om det finns något annorlunda mot oss här i Sverige, kanske hade det varit något?

 2. Jag är gärna med i utlottningen och jag gillar Kaksmulan på facebook (Erika Björklund).
  Jag tycker blandningen av det du gör på bloggen är bra men ska jag skriva något så vill jag se bakning av kakor (eftersom jag själv gillar att baka kakor). Finns det några kakor som inte är så kända i Sverige som finns i Kanada kanske?

 3. Är gärna med i din utlottning, tycker redan din blogg är toppebra, men blogga gärna mera om typiska kakor, bakverk, tårtor osv som är populära nere i Kanada och jag gillar sedan tidigare dig på Facebook

 4. Vi vill bara titta in och önska dej en GOD JUL. Hoppas du kommit till Sverige lyckligt och att ni inte sitter fast på någon flygplats någonstans!
  Julkramar från Anki och Håkan

 5. Kikar in för att önska dig en riktigt god jul, men får ju passa på att vara med i utlottningen också! Setet med cupcakes är vad jag skulle vilja ha om turen låg på min sida! Gillar dig på Facebook sedan tidigare, så två lotter tack 😉 Jag skulle gärna vilja ta del av fler tårtor och/eller modelleringar, så det skulle vara roligt att läsa om och se bilder på!

 6. Hejsan, tycker redan du har ett varierat och smaskigt utbud på Kaksmulan men eftersom jag gillar att baka och helst med choklad så får min önskning bli ”mer chokladbak”……

  Trevlig fortsättning på Sverigevistelsen och njut av vintervädret.

  Kram Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *