God Jul!!

Antligen kommer en liten halsning fran Kaksmulan, det har varit lite si och sa med internet och annat men har kommer i alla fall en liten halsning fran ett kallt men vackert Alingsas dar vi firar julen i ar. Utan bilder och prickar men med manga varma onskningar om en riktigt God Jul!!!
For mig har det varit ett fantastiskt fint ar,inte minst tack vare Kaksmulan! Det har varit sa roligt att baka, laga mat, fotografera och blogga men bast av allt ar trots allt alla de underbara manniskor jag traffat har genom bloggen som laser min blogg och lamnar trevliga kommentarer och gor det så otroligt roligt att halla pa TACK!! Inte minst alla ni andra ”jattegoa” bloggare som inspirerar och kommenterar och ar alldeles underbara!
Sa stor julkram till er allesammans, skot om er, kor forsiktigt och njut av allt gott som julen bjuder!
Gun / Kaksmulan

Print Friendly, PDF & Email

7 svar på ”God Jul!!

 1. En snöig och blåsig julhälsning från Pia och Borgholm. Önskar en trevlig fortsättning på julhelgen.

  / Pia

 2. GOD JUL på dej oxå!
  Tack själv för dina fina kommentarer och din braiga blogg, även då det blir utan prickar!

  Hoppas du njuter riktigt av ditt Sverigebesök, ser fram mot rapport längre fram!

  Kramar från Anki och Håkan

 3. God jul själv! Det är alltid så trevligt att kika in hos dig. Även utan prickar 😉 Hoppas Sverigetrippen blir trevlig. Vårt land bjuder på en vit vacker vinter för en gång skull. God fortsättning!

 4. Tack för allt du ger genom Kaksmulan! Det är jätteroligt och inspirerande att följa med. Du är numera ett fast inslag i bak- och matvardagen. När jag bakat något nytt frågar barnen ofta om det är ditt recept. Stor kram och hoppas ni får en fin ledighet här hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *