Fylla på i kakburken.

Chocolate chip cookies

Jag förstår inte… jag tycker jag bakar ganska mycket 😉 men trots det är det jämt tomt i mina kakburkar. Jag bakar kanske inte så jättemycket varje gång det är ju roligare att baka ofta än mycket tycker jag. Igår fyllde jag på med en barnens klara favoriter, chocolatechip cookies. Jag gjorde dem efter Leilas grundrecept och receptet hittar du här. Jag tycker det är lättade att klicka ut smeten än att forma en rulle och skiva som i hennes recept men det är en smaksak. Ett jättebra ”verktyg” när man ska klicka upp kakor eller fylla muffinsformar och liknande är en glass skopa. Har ni inte testat så gör det.
Något annat som jag måste tipsa om är en jättegod maträtt som jag gjorde förra veckan. Det är ett recept från Helena med den underbara bloggen Bara en kaka till på en lövbiffgratäng med ädelost som bara var så vansinnigt god! Vi slogs om att skrapa upp de sista resterna ur formen 😉 receptet hittar du här. Ikväll ska jag och dottern ha vårt vanliga onsdagsmys i soffan med Sveriges Mästerkockar. Vi håller på Jennie som ju också har en fantastiskt fin blogg Kalasgott. Det trista är bara att eftersom vi ser den flera timmar efter er har jag ju inte kunnat undgå kommentarerna på fb och annat så jag vet ju redan att hon gått vidare. Men Lycka till Jennie!

Kaksmulan.se

Promote Your Page Too

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Fylla på i kakburken.

  1. Erika; Visst är de, man blir väldigt imponerad! Dottern säger redan på onsdag morgon, -Mamma, idag ska vi se på Sveriges mästerkock. Så det är helt klart ett popuärt program här ;).

  2. Här sitter vi också klistrade vid tvn när det är dags, visst är det kul att se. Fast vi fördrar faktiskt Masterchef från bl.a England, USA och Australien, känns som det ligger på en annan nivå där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *