Ändrade planer.

Söta små påskkakor som ska bli ändå sötare.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ikväll skulle jag haft en liten påskgodis träff här hemma hos mig med 12 glada SWEor. Hade planerat och förberett för att göra olika sorters godis och kakor men…så ringde de från skolan att jag måste hämta min dotter som blivit sjuk så det var bara till att ställa in.
Hade planerat att göra oreo cake pops som kycklingar, dammsugare och arraksbollar, äggformade bountybitar, vit lime chokladtryffel och dekorera goda vaniljkakor med kristyr. Nu var det som tur var bara kakorna och smeten till bountybollarna som var förberedda, så jag slapp bli stående med en massa godis som vi inte hinner äta upp. Men visst blir man besviken när det inte blir som man tänkt sig. Lite påskgula maränger hade vi också bakat till att smaska i oss men de ska nog gå ned. Kanske rent av får bli en liten marängsviss till kvällen.
Nu är frågan bara om jag ska göra min planerade Jansson till mig själv? Det är ju ingen annan som vill ha men det kanske får bli en halva med ansjovis och en halva med skinka och ost så ska väl alla bli nöjda.

Påskgula maränger

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Ändrade planer.

  1. Tråkigt när man hunnit ladda, även om det så bara är mentalt. Hoppas dottern krya på sig. Jag hade gärna kommit på lite Jansson, om det nu inte varit så hiskeligt långt till dig 😉

  2. Ann-Sofi; Tack hon är ok idag igen, skönt! GLAD PÅSK på dig med!!
    Emmy; Ja, nu fick jag ladda frysen istället ;). Det blev ingen Jansson, förslaget nedröstades då ”guben” erbjöd sig att köpa med Thaimat hem…Så det får bli Jansson en annan dag och du är så välkommen, fast det är ju LITE långt. GLAD PÅSK på dig!
    Marina; Hjärligt tack vad gullig du är!! GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *