Påsktips.

Då vi packar våra väskor idag och styr kosan västerut, närmare bestämt till Californien så blir det ingen påskmat lagad här i år. Istället tänkte  jag  bjuda på lite menyförslag från förra påsken. En god påskbuffé stod på menyn när vi hade en lite gäster på skärtorsdagen. Massor av godsaker som jag hittade i Elle Mat & Vin, recepten på det hittar ni här. På påskaftonen serverades det grillade lammkotletter med kantarellrisotto, inte dumt det heller. Dem hittar ni här. Förra året bjöd på underbart påskväder, det kan vi inte skryta med i år… Har haft omväxlande regn, åska och blötsnö i veckan så nu sitter jag och lyssnar på; It never rains in southern California, och hoppas att det är så det är ;). Önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!!

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Påsktips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *